NTAK képes éttermi rendszer

A Szoftver egy hatékony és sokoldalú szoftvermegoldás, amely speciálisan kifejlesztve a vendéglátóipar szereplőinek, mint például éttermeknek, kávézóknak, bároknak és szállodáknak, segít a napi üzleti folyamatok optimalizálásában és a hatékonyabb működés elérésében. NTAK képes, a kötelező adatszolgáltatást teljes körűen teljesíti.

Ez a szoftver rendelkezik a következő fontos képességekkel:

  1. Éttermi és asztalfoglalás kezelés: A szoftver lehetővé teszi a vendégeknek az online asztalfoglalást, valamint a foglalások és ülőhelyek kezelését. Automatikusan frissíti az ülőhelyeket, és segít a foglalások és a vendégek időzítésében.

  2. Raktár- és készletkezelés: A szoftver nyomon követi a raktárkészleteket, figyeli az élelmiszerek és italok mennyiségét, . Ez segít elkerülni a lehetséges készlethiányokat és a termékek pazarlását.

  3. Pénztárgép és fizetési kezelés: A szoftver csatlakoztatható pénztárgéphez, amely lehetővé teszi a fizetések és tranzakciók kezelését. Elfogadhatod a különböző fizetési módszereket, beleértve a bankkártyákat és a mobilfizetéseket is. Ez megkönnyíti a pénzügyi tranzakciókat és biztosítja a gyors és zökkenőmentes fizetést.

  4. Többféle rendelési mód, webes, WOLT, FOODPANDA, Gyorsrendelések, előrendelések

  5. Analitika és jelentések: A szoftver átfogó analitikai eszközöket kínál, amelyek segítségével nyomon követheted a vállalkozásod teljesítményét. Különböző jelentéseket és elemzéseket készíthetsz a forgalomról, a bevételekről, az ügyféladatokról és egyéb mutatókról, amelyek segítenek a döntéshozatalban és a stratégiai tervezésben.

  6. Felhős megoldás, bárhonnan elérhető a készletinformáció, rögzítés, napi kimutatások. 
  7. ÉS SOK MÁS HASZNOS FUNKCIÓ…