A hatékonyság újragondolása a Microsoft 365-tel és a Microsoft Teams-el

A Microsoft 365 (korábbi nevén Office 365) egy olyan megoldáscsomag, ami többek között tartalmazza az eddig jól ismert Office alkalmazások (Word, Excel, Outlook, PowerPoint) mindig naprakész változatát, egy korszerű levelező rendszert, az alkalmazottak együttműködését segítő közös tárterületet és még több hatékonyságot növelő alkalmazást is! 

Az Octo-Genesis Kft. a HRP Europe Kft. indirekt tanúsított viszonteladója és szakértője a Microsoft termékeknek.  További információk a CSP rendszerről. 

Amennyiben érdekli a hatékonyságnövelő megoldás lépjen velünk kapcsolatba: 

Microsoft 365 Vállalati alapverzió

 
 
Microsoft 365 Vállalati alapverzió€5.10

felhasználó/hó

(Éves előfizetés – automatikusan megújul)1

Az ár nem tartalmazza az áfát.
 
 • Csak az Office-appok webes és mobilverziója
 • Csevegés, hívás, akár 300 résztvevős értekezletek
 • 1 TB felhőtárhely felhasználónként
 • Üzleti szintű levelezés
 • Szabványos biztonság
 • Folyamatos telefonos és webes támogatás
 Webes és mobilappok és -szolgáltatások:3,4
 
 

Üzleti Microsoft 365-alkalmazások

Üzleti Microsoft 365-alkalmazások€8.80

 

felhasználó/hó

(Éves előfizetés – automatikusan megújul)1

Az ár nem tartalmazza az áfát.
 • Az Office-appok asztali verziója prémiumszintű funkciókkal
 • 1 TB felhőtárhely felhasználónként
 • Szabványos biztonság
 • Folyamatos telefonos és webes támogatás

Asztali, webes és mobilappok és -szolgáltatások:

Microsoft 365 Vállalati standard verzió 

 

 

Microsoft 365 Vállalati standard verzió€10.50

felhasználó/hó

(Éves előfizetés – automatikusan megújul)1

Az ár nem tartalmazza az áfát.

A Vállalati alapverzió funkcióin kívül az alábbiakat is biztosítja:

 • Az Office-appok asztali verziója prémiumszintű funkciókkal
 • Webináriumok egyszerű tartása
 • Résztvevő-regisztrációs és jelentéskészítési eszközök
 • Ügyféltalálkozók kezelése

Asztali, webes és mobilappok és -szolgáltatások:

Microsoft 365 Vállalati prémium verzió

 

Microsoft 365 Vállalati prémium verzió€18.60

felhasználó/hó

(Éves előfizetés – automatikusan megújul)1

Az ár nem tartalmazza az áfát.

A Vállalati standard verzió funkcióin kívül az alábbiakat is biztosítja:

 • Speciális biztonság
 • Hozzáférés- és adatvezérlés
 • Kibertámadások elleni védelem

Asztali, webes és mobilappok és -szolgáltatások:

A Vállalati standard verzióhoz két regisztrációs lehetőség áll rendelkezésre. A tartományi fiók regisztrálása azoknak a vállalkozásoknak a legjobb választás, amelyek rendelkeznek tartománnyal (például @pekseg.com), és azt szeretnék, hogy a Microsoft legyen az adataik feldolgozója. Az egyszerűsített regisztráció lehetővé teszi a cégeknek, hogy tartomány nélkül regisztráljanak, és azoknak a vállalkozások számára a legjobb választás, amelyeknek megfelelő, ha a Microsoft kezeli az adataikat.

1. Miután elkezdődött a fizetős előfizetése, a lemondásra vonatkozó házirendek attól függően eltérők, hogy új ügyfélként milyen az állapota, milyen termékről van szó, és milyen Microsoft-tartományok lettek kiválasztva. További információ. A Microsoft 365 Felügyeleti központot felkeresve bármikor lemondhatja a Microsoft 365-előfizetését. Az előfizetés lemondásakor az összes társított adat törlődik. További információ az adatok Microsoft 365-ben való megőrzéséről, törléséről és megsemmisítéséről.
2. Bármikor lemondhatja az ingyenes próbaverziót, hogy a jövőben ne kelljen fizetnie. Az 1 hónapos ingyenes próbaidőszak után az akkor érvényes előfizetési díjat fogjuk a kártyájára terhelni. Hitelkártya szükséges.
3. Ez a csomag a Mac Office 2021, Office 2019, Office 2016, Office 2013 és Office 2011 verzióval kompatibilis. Előfordulhat, hogy az Office korábbi verziói (például az Office 2010 és az Office 2007) is működnek a Microsoft 365-tel, ám csak korlátozott funkcionalitással. Ez az Office-szal való kompatibilitás az Office 365 F3 csomagokra nem vonatkozik.
4. Az Exchange és a SharePoint csak tartományi verzióban áll rendelkezésre.
5. A HD minőségű hívásokhoz HD-kompatibilis hardver és szélessávú, legalább 4 Mb/s sebességű kapcsolat szükséges.
6. A Windows 10-zel és az újabb operációs rendszerekkel kompatibilis. A PC-kre és a Mac gépekre vonatkozó összes követelményt a .rendszerkövetelmények között találja.
7. iOS-re és Androidra külön le kell tölteni az appot. A mobilappok elérhetősége országonként és régiónként változik.
8. A Hangkonferencia funkció és a híváscsomagok elérhetősége országonként és régiónként változik. A támogatott országok és régiók listájában bővebben is tájékozódhat.

Gyakori kérdések:

A Microsoft 365 nevű felhőalapú megoldás az élvonalbeli Office-appok, intelligens felhőszolgáltatások és fejlett biztonsági funkciók révén segít megvalósítani, amit szeretnénk, a munkahelyen és azon kívül.

Az Office-appokat akár öt PC-n, öt Mac gépen, öt táblagépen és öt mobileszközön is telepítheti. A hibrid windowsos eszközöket (például a Microsoft Surface Prót) PC-ként és táblagépként is be lehet számítani.

Az összes jelentősebb hitelkártyával fizethet, és az előfizetés összege megjelenik majd a hitelkártya-forgalom kimutatásában. A Microsoft 365-ös vállalati csomagok esetén dönthet úgy, hogy számlát kér, mi pedig a választott szolgáltatásoktól függően havonta vagy évente számlázunk Önnek. E-mailben értesítjük, amikor elkészült a számlája, és ha az előfizetés megvásárlásakor rendelésszámot is megadott, azt is feltüntetjük a számlán.

Mivel a legnagyobb rugalmasságot szeretnénk biztosítani Önnek, többféle fizetési lehetőséget is kínálunk.

 

A Microsoft 365 Vállalati alapverzió, az Üzleti Microsoft 365-alkalmazások, a Microsoft 365 Vállalati standard verzió és a Microsoft 365 Vállalati prémium verzió díját havi és éves fizetéssel is rendezheti.

 

 • Fizetés egyhónapos hűségvállalással: Havonta kell fizetnie, és bármikor lemondhatja a szolgáltatást.
 • Fizetés egyéves hűségvállalással: Egyéves előfizetésre regisztrálva kedvezményesen használhatja a szolgáltatást. A számlázási csomag alapértelmezés szerint havi számlázásra lesz beállítva. A vásárlás után a felügyeleti portálon éves számlázásra módosíthatja a számlázási csomagot.

 

A Microsoft 365 Nagyvállalati verziós és az Office 365 Nagyvállalati verziós csomagok (köztük a különálló nagyvállalati csomagok, például az Exchange Online) és a Nagyvállalati Microsoft 365-alkalmazások éves hűségidős előfizetéssel is elérhetők.

 

 • Fizetés egyéves hűségvállalással: Egyéves hűségvállalással kötött előfizetés vásárlásakor egy évre regisztrál, de kiválaszthatja, hogy havonta szeretne-e fizetni, vagy a regisztráláskor egyszerre fizeti be a teljes év díját.

A PC-jén vagy Mac gépén telepített Office-appok, például a Word, az Excel, a PowerPoint és az Outlook akkor is rendelkezésére állnak, ha nincs online állapotban.

 

A Microsoft 365-ben elérhető OneDrive-val offline állapotban is rendelkezésre álló fájltárolási lehetőséghez jut. Az offline állapotban végzett módosítások az újracsatlakozáskor szinkronizálódnak a OneDrive-val és a többi eszközével.

 

Az Outlookkal elolvashatja a postaládájába már kézbesített e-maileket, vagy elkészítheti az új e-mailek és értekezlet-összehívások piszkozatát. A beérkező és a kimenő levelek postaládája az újracsatlakozáskor az összes többi eszközén szinkronizálódni fog.

A Microsoft 365 Vállalati alapverziós, a Microsoft 365 Vállalati standard verziós, a Microsoft 365 Vállalati prémium verziós és az üzleti Microsoft Apps- csomagokkal akár 300 személynek is tarthat értekezleteket és videóhívásokat a Microsoft Teams használatával.

 

A Microsoft 365 E3/E5, a Microsoft 365 A3/A5 és a Microsoft 365 Kormányzati G3/G5 csomagokkal ez a korlát akár 1000 személyre is nőhet.