GOOGLE WORKSPACE Gsuite és Google Workspace for Education
szoftverek értékesítése, integrációja, támogatása az Octo-Genesis Kft-től, mint hivatalos magyar Google partnertől.

Üzleti levelezés (@cegnev.hu) a Gmailben?

Cég minden dokumentuma egy helyen kezelhető, bárhonnan elérhető és a Google biztonsági rendszere vigyáz rá? Egyszerű cégen belüli kommunikáció (online/offline meetingek, chat, dokumentumon belüli chat? Multi szintű rendszer a cégben?

Igen, ez mind lehetséges a Google Workspace szolgáltatásával, ahol a Google összes applikációja elérhető minimális havidíjért. Egy böngészőablakból (Chrome) menedzselhető a cég összes dokumentuma, kommunikációja és ehhez elég akár egy okostelefonnal rendelkezni, internet eléréssel (de offline módban is működik.).

Hatalmas fejlődést tapasztalható produktivitásban, ha mindig elérhető számunkra minden adat és hogy biztonságban is van a Google által garantálva.

Olyan funkciókkal mint: – üzleti levelezés, videokonferenciák, felhőalapú tárhely és fájlmegosztás. Egy helyen minden eszköz, amelyre a csapatnak szüksége lehet a közös és hatékony munkavégzéshez.

A Gmail használata munkához

A Google rendkívül megbízható szerverei 99,9 százalékos rendelkezésre állást szavatolnak az üzleti levelezési szolgáltatáshoz. Piacvezető spamszűrők távol tartják a levélszemetet a postaládától.

Fájltárolás és -megosztás

A felhőalapú tárhellyel minden fájlt egyetlen biztonságos helyen tárolhatunk. A tartalmakhoz aztán számítógépről, telefonról vagy akár táblagépről is hozzáférhetünk, és meg is oszthatjuk őket a csapat többi tagjával.

Munka – bárhol és bármikor

Másokkal közösen szerkeszthetjük a dokumentumokat, táblázatokat és prezentációkat

Vállalati szintű biztonság

A cég minden adatát biztonságban tárolhatjuk, így azokhoz akkor sem férhetnek hozzá illetéktelenek, ha elveszítjük vagy ellopnak egy eszközt, illetve, ha gyakran vesznek fel új dolgozókat.

Egyszerű informatikai felügyelet

Percek alatt megadható az új csapattagok beállításait, a Google Workspace pedig automatikusan frissül, így nem kell aggódni azon, hogy még nem töltöttük le a legújabb frissítést vagy biztonsági javítókészletet.

Kompatibilis minden népszerű fájltípussal

Egyszerűen nyithatunk meg és szerkeszthetünk minden Microsoft® Word-, Excel- és Powerpoint-fájlt. A fájlokat exportálhatjuk, illetve olyanokkal is megoszthatjuk, akik nem Google Workspace -felhasználók.

Az előfizetéssel az alábbi applikációkat kapjuk: Gmail, Meet, Chat, Docs, Sheets, Slides, Drive stb.

Szolgáltatásaink:

Szeretne rendszert a vállakozásán belül? Unja már, hogy folyton eltűnnek a dokumentumok? Már használnak valamilyen levelezést? Esetleg Google terméket? Nem tudja, hogy kezdjen neki? Személyes konzultációk keretében tisztázzuk a legfontosabb kérdéseket.

DNS beállítások, Rekordok átírása, Új email, Drive alkalmazások telepítése, csapatmunka kialakítása

Régi levelezés, címtár, fájlok migrálása az új fiókokba. levelezési átirányítások kezelése, adatvesztés nélkül.

Felhasználók, rendszergazdák oktatása.

Utókvöetés, esetleges kérdések megválaszolása, javaslat további feljesztésekre.

Munkák nem ér véget a bevezetés után, figyelemmel kísérjük ügyfeleinket és segítünk a problémák megoldásában. 

Árakonstrukciók:

Business Starter
 
5,75 € EUR
felhasználónként havonta
 
  •  
  • Egyéni és biztonságos üzleti e-mail
  • 100 résztvevős videomegbeszélések
  • 30 GB Drive tárhely felhasználónként
  • Biztonsági és felügyeleti beállítások
  • Normál támogatás
Business Standard
11,5 € EUR
felhasználónként havonta
  • Egyéni és biztonságos üzleti e-mail
  • 150 résztvevős videomegbeszélések + felvételkészítés
  • 2 TB tárhely felhasználónként*
  • Biztonsági és felügyeleti beállítások
  • Normál támogatás (díj ellenében váltás emelt szintű támogatásra)
Business Plus
 
17,25 € EUR
felhasználónként havonta
  • Egyéni és biztonságos üzleti e-mail + elektronikus alapú adatszerzés és adatmegőrzés
  • 500 résztvevős videomegbeszélések + felvételkészítés, részvétel nyomon követése
  • 5 TB tárhely felhasználónként*
  • Továbbfejlesztett biztonsági és felügyeleti beállítások, többek között Széf és haladó szintű végpontkezelés
  • Normál támogatás (díj ellenében váltás emelt szintű támogatásra)
Enterprise
Érdeklődés az árakról az értékesítési csapattól
  • Egyéni és biztonságos üzleti e-mail + elektronikus alapú adatszerzés, adatmegőrzés és S/MIME-titkosítás
  • 500 résztvevős videomegbeszélések + felvételkészítés, részvétel nyomon követése, zajszűrés, domainen belüli élő közvetítés
  • Tárhely igény szerint*
  • Haladó biztonsági, felügyeleti és megfelelőségi vezérlők, többek között Széf, DLP, adatrégiók és nagyvállalati szintű végpontkezelés
  • Emelt szintű támogatás 

A Business Starter, a Business Standard és a Business Plus csomag legfeljebb 300 felhasználónak vásárolható meg. Az Enterprise csomagok esetében nem vonatkozik a felhasználószámra sem alsó, sem felső korlát.

A Google Workspace-előfizetéssel rendelkező ügyfelek a promóciós időszak alatt további funkciókhoz is hozzáférhetnek.

*A Google Workspace rugalmasan kezelhető közös tárhelyet biztosít, amely a szervezet egészének rendelkezésére áll. Az Enterprise csomagra előfizető ügyfelek felhasználónként 5 TB tárhelyet kapnak, és szükség esetén további tárhelyet igényelhetnek a Google Ügyfélszolgálatától.

 

Próbálja ki a Google Workspace-t díjmentesen!

Nézze meg, miért kedvelik és választják cégek milliói a Google Workspace-t üzleti igényeikhez.

Gyakori kérdések:

A Google Workspace a díjmentesen is használható szolgáltatások mellett számos további, vállalati szintű szolgáltatást is tartalmaz. Ezek a szolgáltatások a következők: egyéni, @sajatceg végződésű céges e-mail-címek, kétszer annyi felhőtárhely a Gmailben és a Drive-ban, nonstop telefonos és e-mailes ügyfélszolgálat, a céges levelezés 99,9%-os garantált rendelkezésre állása, a Microsoft Outlookkal való együttműködés, további biztonsági funkciók (például kétlépcsős azonosítás és egyszeri bejelentkezés) és a felhasználói fiókok felügyeleti vezérlői.

A tapasztalat azt mutatja, hogy sok ügyfelünk sikeresen tudott váltani a meglévő hatékonyságnövelő csomagjáról a Google Workspace -ra, és már kizárólag a Google Workspace alkalmazásait használja, melyben különböző fájlokat – például szöveges dokumentumokat, táblázatokat és prezentációkat – hozhat létre. Ezeken valós időben dolgozhat együtt másokkal, és a felhőben tárolhatja őket a Google Drive-on. A Google Workspace -alkalmazások a legtöbb eszközön működnek. A hagyományos asztali alkalmazásoktól eltérően nincs szükség szoftverek telepítésére. A Google Workspace emellett a más programokban, így a Microsoft Office-ban készült fájlokkal is kompatibilis.

A Google Workspace kínálatában mostantól olyan csomagok is szerepelnek, amelyek segítenek megtalálni az Önre szabott megoldást. A személyes célra (díjmentesen) használható Gmail mellett a Google Workspace választékában megtalálható a kedvező árú Gmail Workspace Individual- és Workspace Business-fiók is. Ezek egyebek közt nagyobb tárhellyel, igény szerinti e-mail-címekkel és profi színvonalú e-mail-elrendezésekkel segítik az egyéneket, a csapatokat és a cégeket, hogy átlássák a tevékenységüket. További információt itt olvashat

Igen. A felhasználók e-mail-aliasok (például ugyfelszolgalat@sajatceg) létrehozásával több e-mail-címet is beállíthatnak. Az egyes felhasználókhoz akár 30 alias is tartozhat.

Igen. A Google Workspace áttelepítési eszközeivel importálhatja az e-mailjeit olyan régebbi környezetekből, mint például a Microsoft®, az IBM® Notes® és más levelezőrendszerek. Ha további információra van szüksége azokról az eszközökről, amelyekkel adatokat telepíthet át a Google Workspace rendszerbe.

A Google Workspace Drive szolgáltatásban kétszer annyi tárhelyet, a hét minden napján 24 órában elérhető telefonos és e-mailes ügyfélszolgálatot, megosztásvezérlőket és speciális jelentéseket vehet igénybe. Ha szeretne, némi felárért korlátlan tárhelyet (az 5-nél kevesebb felhasználóval rendelkező fiókok esetén felhasználóként 1 TB tárhelyet) vásárolhat.

Igen, az új ügyfelek 14 napig kipróbálhatják a Google Workspace szolgáltatást. A díjmentes próbaidőszakra percek alatt regisztrálhat, és akár 10 csapattag számára is létrehozhat fiókot. A fiók beállításához szükségünk lesz a számlázási adataira, de a számláját csak akkor terheljük meg, ha a díjmentes próbaidőszak véget ér. A szolgáltatást bármikor lemondhatja. Ha a lehető legtöbbet szeretné kihozn

Lépjen ma és digitalizálja vállalkozását: