Cégalapítás:

Cégünk rövid határidővel és garanciával áll rendelkezésére, közvetlen kapcsolatban vagyunk ügyvédekkel, akik akár 1 nap alatt is elintézik a cégbejegyzést.

Cégalapítás előtti konzultáció alkalmával tisztázzuk a legfontosabb kérdéseket, mi lesz a cégforma, mi lesz a cég fő tevékenysége, milyen jogszabályoknak kell megfelelni, hol lesz a cég székhelyei, telephelye(i).

Szintén ilyenkor eldöntendő kérdés az adózás is. Több éves könyvelési tapasztalatunkkal segítjük ügyfeleinket a legmegfelelőbb adózási forma kiválasztásához. Egy jól választott adózás havi szinten százezreket is jelenthet egy cég életében!

Mert transzparenssé tesszük a folyamatot. Nálunk minden lépésről teljes körű tájékoztatást kapsz, és a díjaink is átláthatók, könnyen kalkulálhatók.

Mert felkészült szakemberekkel dolgozunk, akik kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek a cégalapítás terén.

Mert hiszünk az együttműködés erejében. Akár személyesen, telefonon vagy e-mailben van ránk szükséged, mi mindig a rendelkezésedre állunk.

Mert érthetőek vagyunk. A cégalapításhoz elengedhetetlen a jogi nyelv ismerete, tőlünk azonban érthető és világos tájékoztatásra és kommunikációra számíthatsz.